Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Μιρέλα Πάχου στο Μύλος Club!

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Στον Μύλος Club
Μαζί του η Μιρέλα Πάχου
Σάββατο 5, 12 και 19 Μαρτίου 2016

 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετη του περιπέτεια στο τραγούδι μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της αλλά κυρίως απ΄ό,τι φέρει η στιγμή.

Λίγο πριν τη κυκλοφορία της ηχογράφησης των δύο soldout συναυλιών στο Θέατρο Βράχων, με τις οποίες γιόρτασε τη συμπλήρωση 20 χρόνων στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης από το club του Μύλου μας ξεναγεί στα αγαπημένα του τοπία από το ελληνικό τραγούδι, για τρεις εμφανίσεις Σάββατο 5, 12 & 19 Μαρτίου.

Οι δικές του, προσωπικές στιγμές αλλά και από τις συνεργασίες του με εκλεκτούς συναδέλφους, μπλέκουν με τα τραγούδια που αγάπησε και ζήλεψε.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συνδυάζει με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική.Γνωστός πια σε όλους για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματα του με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό, έχει καταξιωθεί ως ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων.

Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις οι σταθεροί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια: η Μιρέλα Πάχου στο πιανό, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

 Πληροφορίες:

 Έμφάνιση : 9, 12 και 19 Μαρτίου 2016

 Ώρα έναρξης: 22:30, ώρα προσέλευσης 21:30

 Τιμή εισιτηρίων:  12€ / Προπώληση: 10€

 Σημεία Προπώλησης: Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Stereodisc, Harry's Spot        (Αλεξανδρου Σβώλου, Αγγελάκη),

 

Μύλος Club

Διεύθυνση:   Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία - Θεσσαλονίκη,

Τηλέφωνο: 2310 510 081 / Λεωφορεία 31 & 40, στάση "Ιχθυόσκαλα"

  Χάρτης

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη