Αρλέτα και Φωτεινή Βελεσιώτου στο Half Note!

Αρλέτα και Φωτεινή Βελεσιώτου
Half Note
Πέμπτη 31 Μαρτίου & Παρασκευή 1η Απριλίου

 

Η χαρισματική τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου, μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού σήμερα, συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα. Δύο σπουδαίες φωνές σε μια σπάνια μουσική συνάντηση με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία και των δύο, απρόβλεπτα ντουέτα και μελωδίες με άρωμα μιας άλλης εποχής.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η «ροκ ρεμπέτισσα, όπως πολλοί την αποκαλούν, είναι μια ερμηνεύτρια λιτή και δωρική. Τη γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι «Μέλισσες», αλλά και το πιο πρόσφατο «Διόδια». Το λαϊκό ηχόχρωμα της φωνής της παραπέμπει στις μεγάλες γυναικείες φωνές του παρελθόντος, που σπάνια συναντάμε στις μέρες μας.

Η Αρλέτα, η πιο ξεχωριστή φωνή της γενιάς της, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, είναι μια τραγουδοποιός που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Με την χαρακτηριστική γλυκιά μελαγχολία της και έχοντας παρακαταθήκη σπουδαία τραγούδια στον μισό αιώνα ενεργού παρουσίας της, σε κάθε της εμφάνιση μας μυεί σε μια ατμόσφαιρα μυσταγωγίας.

Στις 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου οι δύο σημαντικές ερμηνεύτριες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note και θα μας χαρίσουν δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες αναμνήσεις και διαχρονικά τραγούδια, που εξακολουθούν να συγκινούν μέχρι και σήμερα.

 

 Πληροφορίες:

 Εμφανίσεις: Πέμπτη 31 Μαρτίου και Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

 Ώρες έναρξης : Πέμπτη στις 21:30 και Παρασκευή στις 22:30

 Είσοδος: : 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β' Ζώνη), 25 ευρώ (Α' Ζώνη)

 Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310, www.halfnote.gr 

 

Half Note Jazz Club

Διεύθυνση: Τριβωνιανού 17, Μέτς , Αθήνα

Τηλέφωνο:  210 9213310 

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη