Loft nice n easy!| Η Κηφισιά αποκτά τη δική της μουσική σκηνή

Loft
Η Κηφισιά αποκτά τη δική της μουσική σκηνή

 

Ένας νέος χώρος στην Κηφισιά θα δώσει τον παλμό της μουσικής: Loft nice n easy!

Πιστό στις υψηλές προδιαγραφές της οικογένειας 'nice n easy', το νέο μέλος, ανοίγει τα φτερά του την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, σ' έναν όμορφο χώρο, παρακείμενο στο αγαπημένο organic bisto restaurant nice n easy Kifisia.

Έλληνες και ξένοι ερμηνευτές θα σας ταξιδέψουν με μπαλάντες, rock, swing, jazz, blues και pop μουσικές. Σας περιμένουμε για να ζήσετε σε ρυθμό nice n easy

 

20-21 και 27-28 Νοεμβρίου Λία Βίσση
"black and white lips"

Ένα ποιοτικό μουσικό ταξίδι στα είδη και της εποχές της ελαφράς μουσικής, με την υπέροχη ερμηνεύτρια και μουσικό Λία Βίσση.
Τζαζ, λάτιν, μιούζικαλ, ποπ , ελληνικά και ξένα τραγούδια.
Λία Βίσση- πιάνο τραγούδι
Κώστας Γιαξόγλου- Πιάνο
Guido De Flaviis - Σαξόφωνο

4-5 Δεκεμβρίου Ηρώ και Αδάμ Τσαρούχης
«Κατευθείαν καρδιά»

Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ συνεχιζει το ταξιδι της και σε «χειμερινούς προορισμούς» έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη.

Ο χαρακτηριστικός και γνώριμος ήχος του πιάνου της και το ευρύ ρεπερτόριο της, συναντιέται με τις jazz και swing διασκευές του ταλαντούχου ερμηνευτή. Τραγούδια που άντεξαν πολλά καλοκαίρια και χειμώνες και δοκιμάστηκε η αγάπη τους γι' αυτά μέσα στα χρόνια, τραγούδια που χρειάζονται 2 για να τα μοιραστούν αλλά και 2 για να χορευτούν είναι οι αποσκευές του «Κατευθείαν καρδιά » σ' ένα πρόγραμμα – έκπληξη όπως συνηθίζει να ετοιμάζει κάθε φορά η Ηρώ.

11-12 Δεκεμβρίου – Βαγγέλης Γερμανός
«Σε μια ατέλειωτη παρτίδα»

παρέα με τον Σίμο Κοκαβέση στις κιθάρες, σ' ένα μουσικό ταξίδι απ' τα «Μπαράκια» ως τα «Μπλουζάκια», με ενδιάμεσους σταθμούς, τα τραγούδια που αγαπάμε...

Mε αφορμή το βιβλίο του «Ο Αρμενιστής», που αφορά στην μοναχική τέχνη του τραγουδοποιού και κυκλοφόρησε πρόσφατα απ' τις εκδόσεις 'Ιανός ο Μελωδός',

ο Βαγγέλης Γερμανός βολτάρει "μουσικά" στις γειτονιές της πόλης...

Η μακρά μουσική του ιστορία πάει πίσω στη γέννηση και τη δημιουργία του ελληνικού ροκ, όπου συμμετείχε ως μουσικός και στη συνέχεια ως φολκ τραγουδοποιός, για να έρθει η επιτυχία που τον έκανε γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση των προγραμμάτων του Loft έχει η Μαργαρίτα Μυτιλιναίου.
Υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσιότητας Άννα Σβύνου τηλ. 6974147858

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Ώρα έναρξης 10.30μμ
Τιμή εισόδου με ποτό 12€
τηλέφωνα κρατήσεων 210 8082014

 

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη